STAGIU JUDO RANDORI MANGALIA 27 august-2 septembrie

Club Sportiv Pantheon Constanta organizeaza in perioada 27 august-2 septembrie 2018, Stagiul Judo Randori, care se va desfasura la Sala de Sport a Liceului Teoretic Callatis Mangalia.

INVITAȚIE

Avem deosebita placere de a va invita sa participați la : PANTHEON JUDO STAGE RANDORI & KATA 2018
coordonatori stagiu: sensei Eiji Kikuchi si sensei Pierluigi Comino
care va avea loc în perioada 27 august – 2 septembrie 2018, la Sala de Sport Callatis – Mangalia (str. Rozelor) precum si la Dojo Pantheon Academy Hotel din Venus ;

De asemenea veți avea ocazia sa petreceți un sejur la finalul sezonului estival în primitoarea stațiune Venus de pe Litoralul Românesc în mijlocul marii familii a judo-ului. La stagiu vor participa sportivi din Bulgaria, Republica Moldova, Ungaria si Romania.

Oferta de cazare și masa, Academy Hotel din Venus, este de 100 lei/zi/pers; Taxa de participare este de 50 lei/persoana.
Cheltuielile de transport, cazare și masa vor fi suportate de catre cluburile participante.

Pentru o buna organizare și desfașurare a stagiului va rugam sa prezentați înscrierea dumneavoastra (numar de participanți, antrenori, arbitrii,etc) pâna la data de 20.08.2018 la email: cspantheon@gmail.com; nr.tel: 0736.615.337.

Va așteptam cu drag !

Comitetul de Organizare
Asociatia Club Sportiv PANTHEON – Constanta – b.dul Mamaia, nr.160 – Romania

www.cspantheon.ro ;

email : cspantheon@gmail.com – tel +40.736. 615.337 ;

Nr. in Registrul Sportiv CT/A2/00138/2017

Usually, the following documents are necessary your university entrance qualification as a certified copy, your letter of admisson, and a proof of your Publisher -Webseite schauen health insurance.