Baze Sportive

Intelligent Method Of Getting College Term Paper Assignment https://www.evensi.us/writing-center-with-your-favorite-authors-writing-center/235131081 Brilliant Method To Get Buy Custom Essay The Original Source

Hotel Academy Venus, Mangalia

Hotel Academy 3 stele (fost Hotel Veronica) este pozitionat in zona nordica a statiunii Venus, aproape de intrarea dinspre Cap Aurora, la 50 de metri de plaja. Hotel Academy este amplasat intr-o zona care abunda in verdeata. Hotelul dispune de 125 de camere duble  si 3 apartamente dotate cu facilitati standard. Pe langa spatiile de cazare, Hotel Academy dispune de teren de sport (baschet, tenis de camp, volei), un Dojo cu tatami,  in aer liber pentru activitatile sportive destinate judo-ului, arteor martiale. Un loc  destinat recreerii, destinderii si antrenarii pentru sportivi , parcare.

Dotari generale

125 de camere duble, 3 apartamente
seif la receptie, schimb valutar
loc destinat recreerii  si destinderii pentru copii  (recent amenajat)
teren sport, recent amenajat ( tenis, baschet)
internet WiFi in receptie
parcare pentru 90 de autoturisme

Dotari camere

Camerele duble twin au in dotare 2 paturi, tv, minibar, aer conditionat,  dus si balcon. Camerele de la parter nu beneficiaza de balcon.
Camerele duble matrimoniale: pat matrimonial, aer conditionat, minibar, dus, balcon.
Camerele duble matrimoniale de lux: aer conditionat, mobilier modern, tv, minibar, dus, balcon.
Camera tripla are in dotare 3 paturi, minibar, aer conditionat, tv, dus, balcon. Camerele de la parter nu beneficiaza de balcon.
Apartamentul are in dotare un dormitor cu pat matrimonial, living cu canapea extensibila, aer conditionat, 2 balcoane.

Cabana Condor, Ranca-Transalpina

Amplasata in Ranca la o altitudine de 1800 m, in imediata vecinatate a hotelului Mina si a Statiei de Cercetare a Universitatii din Craiova, pe strada Gilort nr. 17, la doar cateva minute de bisericuta de lemn si de partia de schi (circa 1 km), Cabana Condor** ofera o frumoasa panorama oferita de Varful Papusa si de padurile de brazi care o inconjoara.
Zapada abundenta din timpul iernii, aerul curat si tare, linistea deplina si frumusetea locurilor fac din aceasta o destinatie speciala antrenamentelor in aer curat si liniste deplina.
Vara se pot face trasee montane pentru antrenamentele sportivilor , pe jos sau cu bicicleta, iar in timpul iernii se poate schia pe partiile din statiune – deservite de un teleschi.
Structurata pe 4 niveluri (parter, doua etaje si o mansarda), Cabana Condor** pune la dispozitia sportivilor, intr-o ambianta calda si primitoare, o capacitate de cazare de 72 de locuri in 33 de camere spatioase : camere cu baie proprie, apartamente, Suite, un salon special amenajat pentru servirea micului dejun, un frumos salon de cafea si ceai, o terasa spatioasa, locuri de parcare pentru autoturisme atat in incinta inchisa cat si in afara ei.
Putem organiza evenimente speciale pentru d-voastra cum ar fi :  conferinte, seminarii, intruniri sportive, cantonamente etc., echipa noastra asigurandu-va ca veti avea parte de evenimentul perfect!

De asemenea, se poate folosi si terenul de sport (handbal) existent in apropierea Cabanei.
Cabana Condor** este dotata cu incalzire centrala, fiecare camera dispune de baie cu cabina de dus, televizor, apa calda si restaurant.

Vila Cristal Frost Poiana Brasov

Amplasata in Poiana Brasov in imediata vecinatate a hotelului Alpin si Ciucas, peste drum de hotelul Piatra Mare, pe strada Poiana Doamnei nr. 28, la doar cateva minute de patinoar si de telegondola Postavarul Expres, de bisericuta de lemn Sf. Ioan, de partia Bradul si de binecunoscutele restaurante Vanatorul si Coliba Haiducilor, Vila Cristal Frost ofera sportivilor, o frumoasa panorama asupra varfului Postavarul si a partiilor de schi.

Structurata pe 4 niveluri (parter, doua etaje si o mansarda), Vila Cristalfrost pune la dispozitia oaspetilor sai intr-o ambianta calda si primitoare o capacitate de cazare de 32 de locuri in 16 camere duble, spatioase. Camere cu balcon si baie proprie, un salon special amenajat pentru servirea micului dejun, un frumos salon de cafea si ceai, o sala de conferinte de 20 de locuri, o terasa spatioasa, gradina, spatii de joaca amenajate pentru copii si locuri de parcare pentru autoturisme atat in incinta inchisa cat si in afara ei.

Putem organiza evenimente speciale pentru d-voastra cum ar fi:  conferinte, seminarii, intruniri sportive, cantonamente, echipa noastra asigurandu-va ca veti avea parte de evenimentul perfect!