Cabana Condor, Ranca, Transalpina

Cabana Condor** este amplasata in Ranca la o altitudine de 1800 m, in imediata vecinatate a hotelului Mina si a Statiei de Cercetare a Universitatii din Craiova, pe strada Gilort nr. 17, la doar cateva minute de bisericuta de lemn si de partia de schi (circa 1 km) ,si ofera o frumoasa panorama oferita de Varful Papusa si de padurile de brazi care o inconjoara.

Zapada abundenta din timpul iernii, aerul curat si tare, linistea deplina si frumusetea locurilor fac din aceasta o destinatie speciala antrenamentelor in aer curat si liniste deplina.
Vara se pot face trasee montane pentru antrenamentele sportivilor , pe jos sau cu bicicleta, iar in timpul iernii se poate schia pe partiile din statiune – deservite de un teleschi.
Structurata pe 4 niveluri (parter, doua etaje si o mansarda), Cabana Condor** pune la dispozitia sportivilor, intr-o ambianta calda si primitoare, o capacitate de cazare de 72 de locuri in 33 de camere spatioase : camere cu baie proprie, apartamente, Suite, un salon special amenajat pentru servirea micului dejun, un frumos salon de cafea si ceai, o terasa spatioasa, locuri de parcare pentru autoturisme atat in incinta inchisa cat si in afara ei.

Putem organiza evenimente speciale pentru d-voastra cum ar fi :  conferinte, seminarii, intruniri sportive, cantonamente etc., echipa noastra asigurandu-va ca veti avea parte de evenimentul perfect!

De asemenea, se poate folosi si terenul de sport (handbal) existent in apropierea Cabanei.
Cabana Condor** este dotata cu incalzire centrala, fiecare camera dispune de baie cu cabina de dus, televizor, apa calda si restaurant.

Searching for a professional you can easily spend on papers made suitably and regular? Make use of highest quality essay crafting product and enjoy your advanced schooling daily life on the max

O’connell did note that the plan hands districts dissertationauthors.com new flexibility in spending much of their state aid, allowing them to transfer money between some 40 categorical programs.