Cupa „Centura Albă“ încheie proiectul „Judo – sport și educație”

În perioada 17-18 decembrie, la Sala de Sport din cadrul Liceului cu Program Sportiv Constanța, va avea loc Cupa „Centura Albă“ la judo și face parte din cadrul proiectului „Judo – sport și educație”. Întrecerea se adresează sportivilor de la categoriile U8, U10, U12 masculin şi feminin, care se vor întrece conform vârstei și regulamentului competiției coroborat cu regulamentul Federației Române de Judo.

PROGRAM DE DESFĂŞURARE :

• Sâmbătă 17.12.2022

🔸️ ora 16.00-18.00 – validarea documentelor/cântar de probă

🔹️ora 18.00-19.00 – cântar oficial

• Duminică 18.12.2022

🔸️ ora 10.00 -18.00 – CONCURS

• PREMIERE – locurile I, II şi III individual, vor primi din partea organizatorilor diplome, medalii și premii.

Proiectul „Judo – sport și educație” a debutat pe 4 septembrie 2022 cu acțiunea CUPA TOMIS LA JUDO la Liceul cu Program Sportiv „Nicolae Rotaru” din Constanța, unde invitați speciali au fost sensei Eiji Kikuchi & Eiko Sato Shepherd și sensei Iulian Surlă.

Proiectul „Judo – sport și educație” are drept obiect îmbunătățirea calității vieţii populației tinere, venind cu soluții (acțiuni) practice de îmbunătațire a sănătății fizice și psihice, prin activităţi fizice de practicare a sportului în general (și inițiere/practicare arte marțiale – judo în special) care implică dezvoltarea şi educarea atât în plan intelectual, psihologic, moral dar şi fizic.

Scopul proiectului este de a dezvolta tineri autentici, autonomi, sănătoși, care vor deveni cetățenii activi și responsabili ai unei comunităţi şi societăți solidare, prin insuflarea practicării unui sport, arte marțiale – judo – cu regularitate și pentru o viață sănătoasă și o comunitate activă/implicată.

Share on facebook
Share

Citește mai multe articole

Mai multe evenimente