Completati gratuit, online, formularul 230

Vă invităm să spijiniți educația și sănătatea tuturor copiilor, din toate categoriile sociale, care doresc să se înscrie gratuit în cadrul asociației și să aleagă sportul ca activitate extrașcolară - opțiune la o viață sănătoasă. Redirecționații 3,5% din impozitul anual datorat statului către un ONG, prin completarea formularului ANAF 230

CLUB SPORTIV PANTHEON CONSTANTA a fost inființat în 2017 ca persoana juridica, neguvernamentala, apolitica si nonprofit. Are ca scop – Selectia, pregatirea si participarea in competitii de nivel local si international a sportivilor la urmatoarele ramuri sportive: Judo, baschet, aikido, lupte, karate traditional, kaiac-canoe, arte martial, baschet, natatie, arte martial de contact, fitness, box, atletism, gimnastica, sambo, tenis de masa, sah, tenis, taekwondo ITF si taekwondoWTF. Citește mai mult!

NOUTĂȚI

Ce este Judo?

Judo este o arta martiala japoneza moderna, creata in 1882 de catre Jigoro Kano, pornind de la principiile traditionalului jujitsu si dezvoltata nu doar ca disciplina fizica ci ca o metoda de educatie mentala, de dezvoltare morala si culturala a practicantilor.

Principiile sale se bazeaza pe folosirea supletei in locul fortei brute. Procedeele tehnice din Judo au la baza actiuni de aruncare, fixare, strangulare si luxare, ce se aplica dupa un regulament bine definit.

Judo-ul a devenit proba olimpica in anul 1964.

EVENIMENTE